Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που μας επιτρέπει την κατασκευή απο μία προκατασκευασμένη κατοικία έως και αθλητικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικά κτίρια, έργα οδοποιείας και μεγάλες κατασκευές.
Η ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ακολουθώντας τα τελευταία 25 χρόνια έντονα αναπτυξιακή πορεία είναι σήμερα μία από τις ηγετικές εταιρίες στον χώρο των κατασκευών στην Ελλάδα.

Σύμβαση προμήθειας για την επέκταση του Μετρό στον Πειραιά

29/9/2012

Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια προκατασκευασμένων στοιχείων επένδυσης της σήραγγας της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, επέκταση της γραμμής 3, τμήμα "Χαιδάρι - Πειραιάς" με την κοινοπραξία "J&P-AVAX. S.A. – GHELLA SpA". Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 15 εκ. ευρώ και το κομμάτι του έργου που αφορά τη προμήθεια των προκατασκευασμένων στοιχείων επένδυσης της σήραγγας αναμένεται να ολοκληρωθει τον Σεπτέμβιο του 2015. Η Αρμός εισήλθε δυναμικά στο χώρο το 2006 υπογράφοντας σύμβαση προμήθειας με την κοινοπραξια"ΑΚΤΩΡ Α .Τ.Ε . – SIEMENS AG –  VINCI Construction Grands Projets" για την επέκταση γραμμής 2, τμήμα "Α.Δημήτριος - Ελληνικό". Έκτοτε η εταιρία έχει μόνιμη παρουσία στα έργα του μετρό στην Ελλάδα με εργοστασιακές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που παράγουν τα προκατασκευασμένα segments καθώς και τους στρωτήρες των έργων.

Copyright Armos Prokat. All Rights Reserved.