Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που μας επιτρέπει την κατασκευή απο μία προκατασκευασμένη κατοικία έως και αθλητικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικά κτίρια, έργα οδοποιείας και μεγάλες κατασκευές.
Η ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ακολουθώντας τα τελευταία 25 χρόνια έντονα αναπτυξιακή πορεία είναι σήμερα μία από τις ηγετικές εταιρίες στον χώρο των κατασκευών στην Ελλάδα.

Εταιρεία

Η ΑΡΜΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 και απο τότε δραστηριοποιείται εντατικά στην παραγωγή προιόντων προκατασκευασμένου σκυροδέματος. Με συμμετοχή στα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα υποδομών στη χώρα μας η ΑΡΜΟΣ κατέχει σήμερα ηγετική θέση στον χώρο της βαριάς προκατασκευής.

 Η ΑΡΜΟΣ ακολουθώντας τα τελευταία 25 χρόνια έντονα αναπτυξιακή πορεία, διαθέτει σήμερα, σε ιδιόκτητες οικοπεδικές εκτάσεις 260 στρεμμάτων σε Λάρισα και Οινόφυτα, γραμμές παραγωγής προκατασκευασμένων στοιχείων σε στεγασμένους χώρους 35000 m² πραγματοποιώντας ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 30.000.000 €  

 Η ΑΡΜΟΣ προσφέρει ένα σύνολο προιόντων και υπηρεσιών με την δυνατότητα να σχεδιάζει, να υπολογίζει και να παράγει μία ποικιλία προιόντων είτε χρησιμοποιώντας την ομάδα των μηχανικών της είτε σε συνεργασία με καταξιωμένους μελετητές του κατασκευαστικού κλάδου. Διαθέτοντας πιστοποίηση ποιότητας κατα ISO 9001:2008 καθώς και CE για πολλά απο τα προιόντα της, η εταιρία προμηθεύει:

  • Έργα Υποδομής
  • Κτιριακά έργα
  • Έργα αποχέτευσης

Το 2002 ιδρύθηκε η θυγατρική ΩΜΕΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ. για την εκτέλεση έργων προκατασκευής. Η ΩΜΕΓΑ ήδη έχει κατασκευάσει περισσότερα απο 250 σχολεία στην Ελλάδα, οικιστικά συγκροτήματα και κτίρια γραφείων.

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ

1987 - 1990 ΛΑΡΙΣΑ

Μονάδα έτοιμου σκυροδέματος. Παραγωγή κυβόλιθων - τσιμεντοπλακών, οπλισμένων τσιμεντοσωλήνων - φρεατίων και άλλων στοιχείων ελαφράς προκατασκευής.

1995 ΟΙΝΟΦΥΤΑ

Δημιουργία νέου εργοστασίου παραγωγής κυβόλιθων, τσιμεντοπλακών και οπλισμένων τσιμεντοσωλήνων για τα έργα της πρωτεύουσας.

1997 ΑΘΗΝΑ

Σύμβαση με τη γερμανική HOCHTIEF για την προμήθεια του συνόλου των οπλισμένων τσιμεντοσωλήνων και τσιμεντότουβλων τοιχοποιίας του έργου κατασκευής του νέου αερολιμένα Αθηνών "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ".

1999 ΑΘΗΝΑ

Σύμβαση με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ για την προμήθεια του κύριου όγκου όλων των προκατασκευασμένων στοιχείων για την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου.

1999 ΟΙΝΟΦΥΤΑ

Ένταξη στην παραγωγική διαδικασία ειδικών τσιμεντοσωλήνων για αποχετευτικά δίκτυα χωρίς ανοικτό όρυγμα (σύστημα PIPE JACKING).

2000

Πιστοποίηση των εργοστασίων Λάρισας και Οινοφύτων κατά ISO 9002.

2001 ΑΘΗΝΑ

Σύμβαση με την Κ/Ξ ΑΕΓΕΚ ΑΚΤΩΡ JP για την παραγωγή των προκατασκευασμένων στοιχείων επένδυσης σήραγγας (segments) της νέας επέκτασης του ΜΕΤΡΟ (Εθν. Άμυνα Σταυρός).

2002 ΑΘΗΝΑ

Δραστηριοποίηση στη βαριά προκατασκευή. Συμβάσεις παραγωγής προκατασκευασμένων κερκίδων για τα Ολυμπιακά Στάδια ρυθμικής γυμναστικής (Γαλάτσι) baseball, softball, hockey (Ελληνικό), Πανπελοποννησιακού Πάτρας.

2002

Δημιουργία κατασκευαστικής εταιρείας (ΩΜΕΓΑ ΑΤΕ) για την εκτέλεση έργων προκατασκευής.

2003 ΛΑΡΙΣΑ

Δημιουργία υπερσύγχρονης μονάδας επεξεργασίας χάλυβα σε στεγασμένους χώρους 6000 m².

2003 ΟΙΝΟΦΥΤΑ

Εγκατάσταση παραγωγής διμερών στρωτήρων σκυροδέματος για όλες τις επεκτάσεις του ΜΕΤΡΟ Αθηνών.

2003 ΛΑΡΙΣΑ

Μονάδα βαριάς προκατασκευής σε στεγασμένους χώρους 5000 m² για παραγωγή βιομηχανικών κτιρίων, προεντεταμένων στοιχείων τεχνικών έργων και προκατασκευασμένων μεταφερόμενων κυψελών για σχολικές μονάδες.

2003

Έναρξη κατασκευής σχολικών μονάδων του ΟΣΚ και άλλων φορέων του δημοσίου με τη μέθοδο της προκατασκευής από την ΩΜΕΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ.

2004

Εξαγορά του εργοστασίου παραγωγής στοιχείων επένδυσης σηράγγων (segments) που λειτούργησε στην Αθήνα κατά την Α' φάση του ΜΕΤΡΟ και μετεγκατάστασή του στη Λάρισα (μονάδα κατασκευής σιδηροπλισμού) και Οινόφυτα (μονάδα παραγωγής των segments).

2005 ΛΑΡΙΣΑ

Νέα υπερσύγχρονη αυτόματη μονάδα παραγωγής προπλακών και διπλών τοιχωμάτων για την ανέγερση προκατασκευασμένων κατοικιών.

2006

Σύμβαση με την Κ/Ξ ΑΚΤΩΡ ΑΕΓΕΚ SELI JP για την παραγωγή των στοιχείων επένδυσης της σήραγγας της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ στο Ελληνικό ύψους 13.000.000 €.

2007

Σύμβαση με τη Κ/Ξ SELI ΑΕΓΕΚ για την παραγωγή των στοιχείων επένδυσης των σηράγγων του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης ύψους 18.000.000 €.

2007 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εγκατάσταση νέας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής segments για το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης σε στεγασμένους χώρους 5000 m² στο Καλοχώρι ύψους επένδυσης 2.500.000 €.

2008

Η ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ αναλαμβάνει την επένδυση με προκατασκευασμένα τοιχεία σκυροδέματος, της εσωτερικής όψης του νέου μουσείου ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.

2008

Κατασκευή ειδικών οπλισμών LATTICE GIRDERS με ευρωπαϊκή πιστοποίηση.

2008

Από το 2008 οι ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ κ ΩΜΕΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ συμμετέχουν στο σύνολο των έργων αυτοκινητοδρόμων που λαμβάνουν μέρος στον ελληνικό χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες της προκατασκευής. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές κατασκευαστικές εταιρίες, HOCHTIEF, VINCI, DRAGADOS, FERROVIAL, ΑΚΤΩΡ, J/P, ΤΕΡΝΑ, ΑΕΓΕΚ συνεχίζει μέχρι σήμερα...

2010 ΛΑΡΙΣΑ

Αναλαμβάνει την παραγωγή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων κερκίδων για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ.


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Copyright Armos Prokat. All Rights Reserved.