Κατοικίες

Κτήρια Δημόσιας Χρήσης

Σχολεία

Parking

Δεξαμενές / πισίνες

Τοίχοι Περίφραξης

Τοιχία προσόψεων

Κατοικίες

Η εταιρία ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ προσφέρει γρήγορες και ποιοτικές λύσεις στην κατασκευή αστικής και εξοχικής κατοικίας με μεθόδους προκατασκευής. Διασφαλίζει την αντισεισμικότητα της κατασκευής ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη απο το άγχος ανοικοδόμησης, τα  ασφαλιστικά και τα εργατικά κόστη.

 

Πλεονεκτήματα :

 • Αριστη αντισεισμική συμπεριφορά.Παρέχεται η μεγαλύτερη δυνατή προστασία έναντι σεισμικών δράσεων λόγω της μονολιθικότητας των συνδέσεων και της υπεραντοχής των φερόντων στοιχείων.Ο φέρων οργανισμός σχεδιάζεται βάση των ΕΚΩΣ, ΕΑΚ και Ελληνικό Κανονισμό Προκατασκευής(ο οποίος καλύπτει και τις απαιτήσεις του Ευρωκώδικα8)
 •  Διατίθεται σταθερή και ηλεγμένη εργοστασιακή ποιότητα - πιστοποίηση ΕΝ ISO9001:2008. Φορέας πιστοποίησης: TUV Hellas.
 •  Πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής η οποία διασφαλίζεται απο την απευθείας μεταφορά των στοιχείων της μελέτης στις δονητικές τράπεζες της παραγωγής και την αποτύπωση τους με τεχνολογία laser. Με τον τρόπο αυτό εξαλείφεται η πιθανότητα ανθρωπίνου λάθους ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια όπως π.χ. οι αναμονές των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.
 • Εξασφαλίζεται η ταχύτητα της κατασκευης - συμφωνημένοι χρόνοι παράδοσης του έργου.
 •  Ανεξάρτητη των καιρικών συνθηκών βιομηχανική παραγωγή , μειώνει τον συνολικό χρόνο κατασκευής.
 •  Μειωμένο και απόλυτα προσδιορισμένο κόστος: μειωμένες κατά 50% ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ, κατάργηση πολυδάπανων και χρονοβόρων εργασιών όπως τοιχοποιίες και επιχρίσματα, ενσωμάτωση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.
 • Εύκολη τοποθέτηση. Ειδικότερα στην περίπτωση προκατασκευής με διπλά τοιχία τα μεταφερόμενα στοιχεία είναι αρκετά πιο ελαφριά σε σύγκριση με τους ολόσωμου τοίχους καθώς το κενό μεταξύ των δύο φλοιών σκυροδετείται επί τόπου του έργου. Η εγκατάσταση on site πραγματοποιείται σε ελάχιστο χρόνο - τοποθέτηση κάτοψης 100m2 σε μία μέρα.
 •  Μεγάλη προσαρμοστικότητα στην αρχιτεκτονική λύση που επιθυμεί ο πελάτης. 
 • Άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιφάνειες από εμφανές σκυρόδεμα που δεν απαιτούν επιπλέον επεξεργασία.
 •  Μέγιστη γεωμετρική ευελιξία (πάχη προκατασκευασμένων τμημάτων, τελικό πάχος τοιχίου, ύψος, μήκος).
 •  Δυνατότητα παραγωγής τοιχωμάτων και πλακών με ιδιαίτερα σχήματα, με κενά για πόρτες και παράθυρα και υποδοχές για υδραυλικές εγκαταστάσεις. Οι ψευτόκασες μπορούν να τοποθετηθούν είτε στο εργοστάσιο είτε επι τόπου. 
 •  Δυνατότητα προεγκατάστασης των ηλεκτρομηχανολογικών και άλλων εγκαταστάσεων στο εργοστάσιο.
 •  Αξιόπιστη πυροπροστασία, υγρομόνωση και ηχομόνωση λογω της πιστοποιημένης ποιότητας των υλικών και των αυστηρών ελέγχων παραγωγής.
 •  Φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία κατασκευής- μειωμένα απορρίμματα στο χώρο του εργοταξίου.
 •  Λογω της σύνθεσης του, το προκατασκευασμένο σκυρόδεμα έχει υψηλή ενεργειακή απόδοση που είναι επωφελής τόσο για τον πλανήτη όσο και για το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη. 
 •  Τα προκατασκευασμένα από σκυρόδεμα προιόντα παράγονται σε εργοστασιακές μονάδες κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες, πράγμα που σημαίνει εξαιρετική αποδοτικότητα των πόρων για τις πρώτες ύλες, την εργασία, την ενέργεια και τις διαδικασίες. 
 •  Χαμηλή συντήρηση. Το προκατασκευασμένο σκυρόδεμα είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά σε επιφάνεια πρόσοψης υλικά. Η εργοστασιακή δομή του, εμποδίζει στο μέγιστο βαθμό την διείσδυση υγρασίας με αποτέλεσμα να μην χρειάζονται τακτές εργασίες συντήρησης του σπιτιού και να εξασφαλίζεται μεγάλη διαρκεια ζωής της κατασκευής.
 • Ευκολία επέκτασης του κτιρίου. Με τη χρήση προκατασκευής, η επέκταση του κτιρίου μπορεί εύκολα να επιτευχθεί είτε με την προσθήκη νέων παρακείμενων χώρων είτε με συγχώνευση σ΄ ένα νέο χώρο με την υπάρχουσα δομή. Ειδικά στην περίπτωση της προκατασκευής με διπλά τοιχεία, τα στοιχεία που δεν ανήκουν στον φέροντα οργανισμό μπορούν να αποσυνδεθούν και να συνδεθούν με νέα δημιουργώντας έτσι νέους μεγαλύτερους χώρους.
 • Η εύκολη τοποθέτηση των προκατασκευασμένων προϊόντων που παράγει λιγότερο ηχορύπανση από το εργοτάξιο, ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που κατοικούν ή εργάζονται σε γειτονικά ακίνητα.

 

 • Στείλτε μας την αρχιτεκτονική κάτοψη που έχετε ετοιμάσει και οι μηχανικοί μας θα προσχωρήσουν άμεσα σε μια εκτίμηση του κόστους κατασκευής όπως και σε μια πρόταση για την εφαρμογή του συστήματος. 

 

ΔΙΠΛΑ ΤΟΙΧΕΙΑ - ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Η εταιρία ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ έπειτα από πολυετή παρουσία στον χώρο των προκατασκευασμένων στοιχείων και με μια πολύ μεγάλη κατασκευαστική εμπειρία αλλά και γκάμα προϊόντων στο ενεργητικό της, έκανε το μεγάλο βήμα για τα Ελληνικά και Διεθνή δεδομένα, επενδύοντας στην πλήρως αυτοματοποιημένη κάθετη παραγωγή, δομικών στοιχείων γερμανικής τεχνολογίας "ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΩΝ ΤΟΙΧΙΩΝ" που απευθύνεται ειδικα στην κατοικία. Το γεγονός ότι όλες οι διαδικασίες της παραγωγής ελέγχονται από μια συστοιχία υπολογιστών, δίνει τη δυνατότητα κατασκευής δομικών στοιχείων σε πολύ μεγάλη ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ, με ταυτόχρονη δυνατότητα διαφοροποίησης των, αναλόγως των αποτελεσμάτων της στατικής μελέτης, χωρίς να υπάρχει μεταβολή του χρόνου παραγωγής ο οποίος είναι ήδη πολύ μικρός. Το γεγονός αυτό, ελαχιστοποιεί τα όρια δέσμευσης του αρχιτέκτονα ως προς τη μορφοποίηση της κατασκευής, και του κατασκευαστή ως προς τους χρόνους παράδοσης του έργου. Στόχος της επένδυσης αυτής, ήταν και είναι, η παραγωγή πολύ μεγάλης ποικιλίας δομικών στοιχείων σε ελάχιστο χρόνο, ενώ παράλληλα να υπάρχει ένα τέλειο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα με ταυτόχρονη μείωση του κόστους παραγωγής και εμπορίας. Λόγω του ότι όλη η παραγωγική διαδικασία ελέγχεται από υπολογιστές, πρωτοπορία έναντι των άλλων κατασκευαστών, επιτυγχάνεται πολύ μεγάλη ακρίβεια των διαστάσεων. Περισσότερα...

 

Για την εταιρία «Αρμός Προκατασκευές α.ε.», η απόλυτη προσήλωσή της, ήταν είναι και υπόσχεται πως θα είναι και στο μέλλον, η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, τόσο με τα καινοτόμα προϊόντα της όσο και με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, χάρη στον οποίο, όλα αυτά τα χρόνια που την εμπιστεύεται, την έχει φέρει πολύ ψηλά στο χώρο των προκατασκευών στην Ελλάδα.

Copyright Armos Prokat. All Rights Reserved.