ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΡΓΑ ΣΗΡΑΓΓΩΝ

ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

ΕΡΓΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ

ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ

Ηχοπετάσματα

Η ΑΡΜΟΣ προτείνει άριστες λύσεις ηχοπετασμάτων για εφαρμογή σε σιδηροδρομικές γραμμές, αυτοκινητοδρόμους αλλά και αστικές περιοχές.

Ολοκληρωμένο σύστημα ηχοπετάσματος - στηθαίου ασφαλείας

Δύο προιόντα σε ένα σύστημα

Η ΑΡΜΟΣ εφαρμόζει το σύστημα ηχοπετασμάτων της DELTA BLOC, το οποίο συνδυάζει συστήματα συγκράτησης οχημάτων με ηχοπετάσματα σε ένα προιόν. Διαβάστε περισσότερα.

Το αποτέλεσμα

  • Μικρό λειτουργικό πλάτος - μικρό πλάτος συστήματος.
  • Σύστημα συγκράτησης οχημάτων με πιστοποίησηκατα ΕΝ 1317 και ικανότητα συγκράτησης H2-H4b.
  • Προσαρμογή οποιουδήποτε ηχοπετάσματος με υψος εώς και 4,5m.
  • Δυνατότητα χρήσης ποικίλων ηχοαπορροφητικών υλικών με πιστοποίηση κατα ΕΝ 1793.
  • Αποτελεσματική προστασία απο τον ήχο ως αποτέλεσμα της δυνατότητας εφαρμογής του συστήματος δίπλα στην πηγή.

Στηθαία Ασφαλείας

Τα στηθαία ασφαλείας εφαρμόζονται στην βάση του συστήματος. Υψηλό επίπεδο συγκράτησης εώς και H4b - μικρό λειτουργικό πλάτος - ΑSI A/B.

Ηχοπέτασμα

Το ηχοπέτασμα εγκαθίσταται χωρίς αγκύρωση στο έδαφος. Το γεγονός οτι συνδυάζεται σε ένα σύστημα μαζί με το στηθαίο ασφαλείας έχει ως αποτέλεσμα την αξιόπιστη οδική ασφάλεια με ταυτόχρονη υψηλή ηχομόνωση εώς 50 dB. Το ύψος του ηχοπετάσματος και το πρότυπο σχέδιο των όψεων, μπορούν να προσαρμοστούν στις αντίστοιχες απαιτήσεις της στατικής και αρχιτεκτονικής μελέτες.

Ηχοαπορροφητικά υλικά

Η Αρμός διατηρεί συνεργασίες με ευρωπαικούς καυτασκευαστές ηχοαπορροφητικών υλικών με πιστοποίηση κατα ΕΝ 1793 , προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις σε συγκοινωνιακά έργα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Ηχοπέτασμα σε χυτή βάση

Ηχοπετάσματα σκυροδέματος μπορούν να εφαρμοσθούν σε χυτή βάση. Επιφέρουν σημαντική ηχομόνωση (εώς και 50 dB), έχουν άριστη αισθητική και κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων ώστε να μην υποβαθμίζουν το περιβάλλον και να μην επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία. Το ύψος του ηχοπετάσματος και το πρότυπο σχέδιο των όψεων, μπορούν να προσαρμοστούν στις αντίστοιχες απαιτήσεις της στατικής και αρχιτεκτονικής μελέτες.

Copyright Armos Prokat. All Rights Reserved.